standaard afbeelding

Oproep: woongenoten gezocht!

12-1-2011

Oproep: woongenoten gezocht!

Ik ben Marieke Jongmans, ben 31 jaar en heb een bijzondere woonwens. Mijn ideaalplaatje is namelijk een woning (of meerdere woningen naast elkaar) waar vier tot zes huishoudens als woongroep bij elkaar wonen. Ieder heeft er zijn eigen woonvertrekken (woon/slaapkamer, badkamer). Daarnaast is er een gezamenlijke keuken en/of huiskamer waar we elkaar als huisgenoten kunnen ontmoeten en af en toe dingen met elkaar kunnen doen.

Het liefst wil ik wonen in een bont gezelschap, bijvoorbeeld samen met een ouder iemand, een gezin met kinderen en een student, een samenwonend stel. Een bijzondere woongroep dus. Mijn huisgenoten hoeven geen rol te spelen in mijn dagelijkse verzorging en ondersteuning. Dit wordt gedaan door betaalde ondersteuners en door bekenden en familie. Ik heb vooral behoefte aan gezelschap en levendigheid in huis.

Het liefst wil ik in het Gooi wonen, maar Almere vind ik ook aantrekkelijk (ook los van Goede Buren).

Op mijn website (www.mariekejongmans.nl) kun je informatie over mij vinden.

Mijn ouders komen graag in contact met mensen die interesse hebben om in zo'n setting te wonen.

Als je reageert op deze oproep word je uitgenodigd om met elkaar kennis te maken en samen met andere belangstellenden van gedachten te wisselen over ieders wensen. Als het klikt maken we vervolgafspraken.

Belangstelling of meer weten? Bel of mail dan naar Marian en Hans Jongmans.

tel. 035 691 29 27

marianjongmans@gmail.com

hjm.jongmans@kpnmail.nl

Heb je zelf geen belangstelling maar ken je wel iemand die mogelijk interesse heeft? Stuur deze oproep dan gerust door!

Ook instellingen en organisaties zijn welkom om deze oproep onder de aandacht te brengen van mensen die wellicht interesse hebben.

terug
Textgrootte aanpassen Grotere letter Kleinere letter afdrukken
resultaten sluiten